May 12, 2013

The new way of living

Šiandien buvo be galo produktyvi diena. Lūpų kampučiai kyla aukštyn, prisiminus, kad esu ta, kuri atidėlioja viską paskutinei minutei. Džiaugiuosi. Tikriausiai tam didelės įtakos turėjo prieš savaitę kardinaliai pakeistas požiūris į savo gyvenseną.


Sumąsčiau pašalinti visus, per 17 metų į kūną kimštus, šūdus. Negaliu sakyti, kad viskas vyko lengvai, tačiau didelių nukrypimų nuo pasirinktų nuostatų nebuvo. Tiesiog sureguliavau mitybą, pradėjau daryti mankštą, bėgioti. Niekad nesusimąsčiau, kad sportas turi tokią didelę galią (apart linijų grąžinimo, žinoma). Sportuojant visiškai išsivalo ne tik kūnas, bet ir galva. Be proto gera bėgti ir atsiriboti nuo pasaulio. Ir štai net nepastebi, kad visa distancija, kurią buvai numatęs, yra beveik įveikta. Panašiai ir su įvairių pratimų atlikimu. Vargsti, vargsti ir užklumpi save šypsantis. Kartoju, tai - afigienas jausmas.



Prieš rašydama šį postą, galvojau, kad čia rašysiu patarimus, kaip sveikiau gyventi. Na, bet jų juk pilnas internetas ir lengvai gali pasiskaityti. Tiesiog norėčiau pabrėžti tai, kad vien tik skaitydama apie tai, svorio nenumesi, raumenukų neužsiauginsi ir organizmo neišvalysi. Jeigu turėjai laiko paskaityt šitą rašliavą, reiškia, turi laiko ir lengvam sportui. Pakelk šikną ir varyk stengtis dėl geriausio kūno, kokį tik gali turėti:)